Evaluatie 29e Wampex.

Evaluatie 29e Wampex.


Voor de ploegen en de vrijwilligers:


Wij kunnen terugkijken op een zeer geslaagde Wampex. Alles liep op rolletjes en er waren geen gekke dingen onderweg. Iedereen had het naar de zin. Sommige deelnemers vonden het wel erg makkelijk dit jaar. Troost je, dit was maar eenmalig. We moesten allemaal even bijkomen van de zware Wampex van vorig jaar.


Natuurlijk zijn er altijd zaken voor verbetering vatbaar.


  • Wanneer ’s nachts alles wordt opgeruimd en er nog wel ploegen onderweg zijn moet er 1 auto beschikbaar blijven om eventueel deelnemers op te kunnen halen. Dit liep even anders dit jaar, maar gelukkig kon Froukje even inspringen om een ploeg op te halen.
  • De lussen bij de touwbrug moeten worden vastgezet. Nu gaan ze schuiven en dat is niet handig.
  • De gehele ploeg moet zich volgend jaar afmelden bij de centrale. Nu kwamen we erachter dat een enkele ploeg een paar hardlopers vooruitstuurde om af te melden. Dit wordt volgend jaar ook op de stempelkaart vermeldt.
  • De posten moeten in sommige gevallen dichter bij de oversteken zitten, zodat ze een goed zicht hebben op de oversteek en een handje kunnen helpen. Dan kunnen ze sneller ingrijpen als er iets gebeurt.
  • Er miste nog iets in het verslag van de Wampex: 1 van de jongens van de organisatie durfde tijdens het opruimen niet meer over de evenwichtsbalk. In dit geval was het niet de leeftijd maar (volgens eigen zeggen) vermoeidheid.