WAMPEX HEMRIK
WYSIWYG Web Builder
In september zijn we weer volle goede moed begonnen met het organiseren van onze jaarlijkse Wampex Hemrik. In 2020 moest deze afgelast worden i.v.m. Corona. Dit jaar zou het natuurlijk wel weer kunnen. Eind september kwamen we als organisatie weer bijeen. We hadden er weer zin in. De plannen werden weer besproken en we waren allemaal weer enthousiast. Iedereen ging weer zijn/haar ding doen om alles vlot te laten verlopen. Begin november zaten we weer met zijn allen bij elkaar. De route lag al in grote lijnen vast. Er waren al contacten geweest met de gemeente over de vergunning. Een QR code bleek nodig voor de deelnemers. Uit een enquête onder de deelnemers en de vrijwilligers bleek dat het merendeel ondanks de verplichting van een QR code toch weer aan de Wampex mee wilden doen.  Als de deelnemers aangeven ook met QR code een Wampex te willen, kunnen we ons alleen maar voor 200% inzetten om er weer wat moois van de maken. Wel spraken we af zo weinig mogelijk onkosten te maken, want stel je voor dat het toch niet door kon gaan.

En ja hoor. De persconferentie van 26 november doorkruiste al onze mooie plannen. Ook dit jaar wordt het weer onmogelijk een Wampex te organiseren. 1,5 meter afstand is met een Wampex niet te garanderen. Op basis van deze persconferentie kunnen we ook een vergunning wel vergeten. Wij hebben als organisatie weinig hoop dat na drie weken, halverwege december, alles weer door kan gaan.

We zijn allemaal van slag: Ook dit jaar dus weer geen Wampex Hemrik.
De route die we hadden bedacht, bewaren we voor volgend jaar. De datum voor volgend jaar hebben we natuurlijk wel vastgesteld:  Wampex Hemrik 2022: Woensdag 28 december 2022.

Rest ons alleen nog te zeggen: BLIJF GEZOND EN TOT VOLGEND JAAR!!!!!!

Sjoukje van der Ley-Douma,
namens de organisatie van Wampex Hemrik.
WAMPEX 2021